چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: این کیک زیبا و خوش رنگ را برای همه به خصوص آن‌هایی که گیاهخواری می‌کنند در عرض ۳۰ دقیقه تهیه کنید.

مواد لازم:

برگ اسفناج (پاک و خردشده): 200 گرم

تخم مرغ: 3 عدد

شکر (نرم و دانه ریز): 150 گرم

روغن مایع: 125 میلی‌لیتر

وانیل مایع: یک قاشق چای‌خوری

آب لیموترش: 2 قاشق سوپ‌خوری

آرد گندم (الک شده): 310 گرم

بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری

روغن جامد: مقداری برای چرب کردن

خامه (فرم گرفته): 450 تا 500 گرم

پودر پسته: مقداری برای تزیین

طرز تهیه:

1-برگ‌های اسفناج را با گوشت‌کوب برقی بکوبید تا کاملاً به صورت پوره درآیند.

2- در ظرفی، تخم مرغ و شکر را بریزید.

3-مواد را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

4- روغن مایع را به مخلوط بالا اضافه کنید.

5- وانیل را نیز به آن بیفزایید.

6- آب لیموترش را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.

7- در ظرفی دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده، سپس آن را به تدریج و طی دو مرحله به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و هم بزنید.

8- در آخر، پوره اسفناج را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.

9- در سینی فر 40*30 سانتی‌متری کاغذ روغنی انداخته و آن را با روغن جامد کمی چرب کنید.

10- مایه کیک را در سینی فر چرب شده بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزد.

11-کیک را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود. اطراف کاغذ روغنی را با چاقو از سینی جدا کرده و کیک را برداشته، از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس آن را به مدت 30 دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.

کیک اسفناج

12- کیک را به دو قسمت تقسیم کنید. خامه را روی یک سطح آن ریخته و با لیسک صاف کنید. لایه دوم را روی آن قرار دهید، مجدداً روی آن خامه مالیده و کیک را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به صورت لوزی برش دهید و با پودر پسته تزیین و سرو کنید.

منبع: sanazsania

کد خبر 303744

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha